Kerstconcert 2019

 

“Nu is die roe van Jesse Ghebloeyt”

Het concert

Het volwassen- en jeugdkoor uit de CBM-familie presenteren u hun gezamenlijk kerstconcert voor dit jaar. Het wordt een b(l)oeiend kerstconcert met oude en nieuwe koorwerken waarin rozen, twijgen en andere bloemen centraal staan. Beide koren brengen zowel een apart als gezamenlijk programma. Denk daarbij aan werken van componisten als Benjamin Britten, Jan Sandström, Herbert Howells, Vic Nees, Jules Van Nuffel en vele anderen.

De locaties

Het wordt veruit het gezelligste concert dat we de voorbije jaren brachten en kozen 0636963_PE698124_S5daarom voor kleinere concertlocaties. We brengen daarom dit concert twee keer: één keer in Tienen op zaterdagnamiddag 21/12 om 15u in de prachtige kapel van de Broeders Alexianen, en nog eens diezelfde dag ’s avonds in Hoegaarden in de stemmige Sint-Rochuskapel op het domein van Mariadal. Na het avondconcert bieden we u graag een glaasje aan.

Tickets

Aangezien op beide locaties maar weinig plaatsen beschikbaar zijn, raden we u aan snel uw tickets te boeken. Dat kan rechtstreeks bij de koorleden of via het webformulier (klik daarvoor op de juiste link hieronder).

Tarieven:

  • Volwassenen: €12 (€15 aan de kassa)
  • Jongeren (12-18j): €8 (€10 aan de kassa)
  • Kinderen (<12j): gratis

 

>> Bestelformulier tickets namiddagconcert 15u in TIENEN

>> Bestelformulier tickets avondconcert 20u in HOEGAARDEN