CBM GOLD: 50 jaar CBM!

CBM bestaat 50 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. Wat oorspronkelijk de apotheose van ons feestjaar zou worden, is door de huidige omstandigheden omgetoverd tot het magische begin ervan. Het daaropvolgende feestjaar zit barstensvol grote en kleine festiviteiten. Houd alvast de onderstaande data vrij in uw agenda.

Wil u graag op de hoogte blijven van nieuws over en activiteiten in ons feestjaar CBM GOLD? Vul dan als de wiedeweerga dit formulier in en u zal onze nieuwsbrief “CBM GOLD” geregeld ontvangen.


23.10.2022 : Jubileumviering & Receptie

Capella beatae Mariae ad Lacum telt 50 lentes. Als apotheose van ons jubileumjaar nodigt de Capella u met veel trots uit op een feestelijke viering van deze 50 bijzondere jaren op zondag 23 oktober 2022 om 15.00.

We brengen u de wereldcreatie van Ave Gratia Plena, een werk voor gemengd koor en kamerorkest. Oud-dirigent van de Capella Kurt Bikkembergs componeerde dit bijzondere werk ter gelegenheid van ons gouden jubileum. Dit hedendaagse werk is opgebouwd uit zes delen en refereert naar de verschillende momenten waarop Maria wordt aangesproken om de moeder van Jezus te worden.

We verwelkomen u heel graag op zondag 23 oktober om 15.00 u in de Onze-Lieve-Vrouw-ten-Poelkerk op de Grote Markt van Tienen. Aansluitend praten we graag na tijdens een feestelijke receptie in Brasserie Kronacker, op wandelafstand van de kerk.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor zondag 16 oktober via onderstaand formulier.


19.11.2022 : QUIZ CBM Gold

U beweert alles van jubilea te weten, zegt u? Wij dagen u uit om uw kennis en kunde tentoon te komen spreiden op onze CBM Gold Quiz in het najaar van 2022 in centrum Tienen. Later meer info en details.


Terugblik: Lenteconcert CBM-koren

Zaterdag 28 mei 2022 hebben de drie CBM-koren (Capella, Jeugd & Kikoti) een gezamenlijk Lenteconcert gebracht.

Terugblik: openingsconcert CBM GOLD: CBM meets VOCES8 – After Silence/Na de stilte

We begonnen ons feestjaar met een klepper van formaat. We zijn uitermate trots dat CBM en CBM Jeugd het podium konden delen met niemand minder dan Voces8, een vocaal ensemble van wereldniveau.

>> Geniet hier na van dit prachtige concert. <<


En verder…

… zullen er nog enkele kleinere concerten aan de agenda toegevoegd worden en brouwen we ook ons eigen CBM Gold Bier. Blijf via onze Facebookpagina op de hoogte van het reilen en zeilen van de ganse CBM-familie!