CBM GOLD

koor-logo-gold

CBM bestaat 50 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. Wat oorspronkelijk de apotheose van ons feestjaar zou worden, is door de huidige omstandigheden omgetoverd tot het magische begin ervan. Het daaropvolgende feestjaar zit barstensvol grote en kleine festiviteiten. Houd alvast de onderstaande data vrij in uw agenda.

Wil u graag op de hoogte blijven van nieuws over en activiteiten in ons feestjaar CBM GOLD? Vul dan als de wiedeweerga dit formulier in en u zal onze nieuwsbrief “CBM GOLD” geregeld ontvangen.


21/11/2021 (15u) : Gouden openingsconcert CBM GOLD

We beginnen ons feestjaar met een klepper van formaat. CBM zal het podium mogen delen met een vocaal ensemble van topniveau. De ‘wie’ en ‘wat’ houden we nog éventjes geheim, maar ga er al maar van uit dat je dit concert -dat trouwens plaatsvindt in de Sint-Germanuskerk- NIET zal willen missen!

17/01/2021 (15u) : Nieuwjaarsconcert UITGESTELD!

Op 17 januari zetten wij ons CBM GOLD-jaar op feestelijke wijze in met een Nieuwjaarsconcert, u gebracht door de ganse korenfamilie: kinderkoor KiKoTi, jeugdkoor CBM Jeugd en volwassenkoor CBM. Naast enkele werken die zij afzonderlijk brengen, zullen zij ook gezamenlijk, van jong tot oud, het podium betreden. Een emotioneel moment om vingers en duimen bij af te likken! Meer details over tijd en plaats volgen.

29/05/2021 : Jubileumviering + Gala-avond

UITGESTELD!

We beginnen de avond op de plek waar het 50 jaar geleden begon: in de Onze-Lieve-Vrouw-ten-Poelkerk, de kerk die tot op heden onze heimat is gebleven. We brengen een muzikale eucharistieviering met als blikvanger de cantate die componist en voormalig CBM-dirigent Kurt Bikkembergs voor ons componeert.

Aansluitend op de misviering, nemen wij onze sympathisanten en oud-koorleden graag mee op een gala-avond in hartje Tienen (locatie nog te bevestigen). Bij een hapje en een drankje praten we bij en halen we herinneringen op. Meer details over tijd en plaats volgen.

En verder…

… bereiden wij een quiz voor, zullen er nog enkele kleinere concerten aan de agenda toegevoegd worden, en zullen we ook ons eigen CBM Bier aan u kunnen voorstellen.