CBM GOLD: 50 jaar CBM!

CBM bestaat 50 jaar en dat laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. Wat oorspronkelijk de apotheose van ons feestjaar zou worden, is door de huidige omstandigheden omgetoverd tot het magische begin ervan. Het daaropvolgende feestjaar zit barstensvol grote en kleine festiviteiten. Houd alvast de onderstaande data vrij in uw agenda.

Wil u graag op de hoogte blijven van nieuws over en activiteiten in ons feestjaar CBM GOLD? Vul dan als de wiedeweerga dit formulier in en u zal onze nieuwsbrief “CBM GOLD” geregeld ontvangen.


28.05.2022 : Lenteconcert CBM-koren

Zaterdag 28 mei om 19u30 brengen de drie CBM-koren (Capella, Jeugd & Kikoti) een gezamenlijk Lenteconcert ‘We have a voice’.


22.10.2022 : Jubileumviering & Gala-avond

We beginnen de avond op de plek waar het 50 jaar geleden begon: in de Onze-Lieve-Vrouw-ten-Poelkerk, de kerk die tot op heden onze heimat is gebleven. We brengen een muzikale eucharistieviering met als blikvanger de cantate die componist en voormalig CBM-dirigent Kurt Bikkembergs voor ons componeerde.

Aansluitend op de misviering, nemen wij onze sympathisanten en oud-koorleden graag mee op een gala-avond in hartje Tienen (locatie nog te bevestigen). Bij een hapje en een drankje praten we bij en halen we herinneringen op. Meer details over tijd en plaats volgen.


najaar 2022 : QUIZ CBM Gold

U beweert alles van jubilea te weten, zegt u? Wij dagen u uit om uw kennis en kunde tentoon te komen spreiden op onze CBM Gold Quiz in het najaar van 2022 in centrum Tienen. Later meer info en details.


Terugblik: openingsconcert CBM GOLD: CBM meets VOCES8 – After Silence/Na de stilte

We begonnen ons feestjaar met een klepper van formaat. We zijn uitermate trots dat CBM en CBM Jeugd het podium konden delen met niemand minder dan Voces8, een vocaal ensemble van wereldniveau.

>> Geniet hier na van dit prachtige concert. <<


En verder…

… zullen er nog enkele kleinere concerten aan de agenda toegevoegd worden en brouwen we ook ons eigen CBM Gold Bier. Blijf via onze Facebookpagina op de hoogte van het reilen en zeilen van de ganse CBM-familie!