Vriendenkring

IMG_3526Wie van ons houdt en ons niet enkel wil steunen door concerten bij te wonen, kan CBM-vriend of Sponsor worden.

U steunt op die manier onze wens om verder te blijven bouwen aan onze kooractiviteiten: mooie producties maken, zalige muziek brengen, ontspannende concerten die ons verenigen en gelukkig maken, de jeugd kansen geven om hun muzikale talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Dat is onze missie.

Voor vrienden en sponsors voorzien we een aantal voordelen naargelang de aard van het lidmaatschap:

  • CBM-vriend: voor een bijdrage van €20 per jaar vermelden we uw naam in onze programmaboekjes en krijgt u een korting van €2 op uw concerttickets (1 kaart per vriend).
  • Sponsor I: voor een bijdrage van €50 per jaar komt uw naam met logo in onze programmaboekjes (1/4 A5) en krijgt u 1 gratis ticket per concert.
  • Sponsor II: voor een bijdrage van €100 per jaar komt uw naam met logo in onze programmaboekjes (1/2 A5) en krijgt u 2 gratis tickets per concert.

Vriend of sponsor worden is heel eenvoudig: u stort het bedrag dat overeenkomt met uw keuze op het rekeningnummer BE97 6511 5732 8649 met vermelding ‘CBM-vriendenkring’. Indien gewenst, bezorgen wij u een betalingsbewijs.

Contacteer ons gerust met al uw vragen over deze steunlidmaatschappen. We danken u alvast voor uw gulle steun.


Wil u samen met ons een sponsor-aanbod op maat uitwerken, aarzel dan niet om contact op te nemen met het CBM-bestuur via bestuur@cbmkoor.be of het contactformulier op deze website.