Vriendenkring

IMG_3526Wie van ons houdt en ons niet enkel wil steunen door concerten bij te wonen, kan CBM-vriend of Sponsor worden.

U steunt op die manier onze wens om verder te blijven bouwen aan onze kooractiviteiten: mooie producties maken, zalige muziek brengen, ontspannende concerten die ons verenigen en gelukkig maken, de jeugd kansen geven om hun muzikale talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Dat is onze missie.

Voor vrienden en sponsors voorzien we een aantal voordelen naargelang de aard van het lidmaatschap:

  • CBM-vriend: voor een bijdrage van €20 per jaar vermelden we uw naam in onze programmaboekjes en krijgt u een korting van €2 op uw concerttickets (1 kaart per vriend).
  • Sponsor I: voor een bijdrage van €50 per jaar komt uw naam met logo in onze programmaboekjes (1/4 A5) en krijgt u 1 gratis ticket per concert.
  • Sponsor II: voor een bijdrage van €100 per jaar komt uw naam met logo in onze programmaboekjes (1/2 A5) en krijgt u 2 gratis tickets per concert.
  • Wil u samen met ons een sponsor-aanbod op maat uitwerken, dan kan u dat hieronder in het formulier aanduiden. Wij nemen nadien contact met u op.

Vul het formulier hieronder in als u vriend of sponsor wil worden. Wij contacteren u daarna zo snel mogelijk. We danken u alvast voor uw gulle steun.