CBM Jeugd – Praktisch

Voor wie?

CBM Jeugd is een gelijkstemmig jeugdkoor voor jongeren vanaf het zesde leerjaar. Eh… ¿Qué? Een gelijkstemmig koor is een koor waar alleen meisjesstemmen vertegenwoordigd zijn en geen mannenstemmen (bassen of tenoren). Betekent dat dat jongens/jongemannen niet mogen deelnemen? Jawél! Tuurlijk wel! Onze dirigent is blij met zowel meisjes/jongedames als jongens/jongemannen! Als de zangpartijen te hoog zijn voor de jongens, is hij zelfs heel bereid om wat aanpassingen te doen aan de zangstukken. Maakt dus niet uit of je hoog of laag zingt, zolang je maar graag zingt, dus!

Behalve repeteren, houdt CBM Jeugd nog tal van andere toffe activiteiten: we zingen in december op de Tiense kerstmarkt en Totemannenbak, we zingen rond diezelfde periode ook in de Tiense winkelstraten, in de paasvakantie houden we een film- en spaghettiavond en eind juni sluiten we ieder koorjaar af met een lekker ijsje.

Wanneer?

Wekelijkse repetitie op donderdagavond tussen 16u en 17u30.

Waar?

In de Kapel van de Broeders Alexianen, Veldbornstraat 39, Tienen.

Contact

Wil je graag eens langskomen om een repetitie mee te maken of om te bekijken of ons koor iets voor jou is? Stuur ons gerust een mailtje op bestuur@cbmkoor.be !