Kerstconcert 2019

facebook en website

We zijn fier u ons nakend kerstconcert te mogen presenteren. Op 21 december brengen wij niet één, maar wel TWEE kerstconcerten! Speciaal voor u, beste CBM-liefhebber! 😉

We brengen oude en minder oude werken van Benjamin Britten, Jan Sandström, Herbert Howells, Vic Nees, Jules Van Nuffel en vele anderen. Bloemen, twijgen en ander floraal moois vormen de rode draad doorheen de werken die wij brengen.

Ook de samenwerking met ons jongere broertje CBM-Jeugd zorgt altijd voor een speciale sfeer, zeker als je weet dat 75% van het jeugdkoor bestaat uit kinderen van leden van het volwassenkoor. Eens we op het podium staan, kan u beginnen zoeken naar wie op wie lijkt 😉 Kom gerust bij ons uw gokje wagen tijdens de après-concert-receptie  waarop we u een glaasje aanbieden (enkel in Hoegaarden!).

0636963_PE698124_S5De beide concertlocaties zijn kapellen. Eentje in Tienen, eentje in Hoegaarden. De kapellen zullen zeker en vast bijdragen tot de stemmige kerstsfeer waarin we u zullen onderdompelen. Het grote nadeel aan een kapel is dat die doorgaans niet al te geweldig groot is. Het is dus deze keer meer dan ooit zaak om snel je tickets te bestellen. Surf dus als de wiedeweerga naar onze concertsite om jezelf te verzekeren van een plaatsje voor onze concerten.

Tot binnenkort!

CBM-koor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.