Het werd zomer

Het einde van het schooljaar was druk. We sloten het koorjaar 2018-2019 in stijl af.

60905625_10157156798592334_1243606792714321920_o.jpgWe namen afscheid van Rachel Perfecto die de – we geven het toe – bij momenten uitdagende taak op zich nam om ons koor in goede banen te leiden (lijden?). CBM was Rachels afstudeerproject, een project dat zij met glans uitvoerde: ze studeerde Maxima Cum Laude af als Master in de Koordirectie. Ook via deze weg onze welgemeende felicitaties aan Rachel en vooral een dikke Merci voor de fijne weg die we samen aflegden. Zoals je het zelf stelde: we zijn samen gegroeid.

Naar jaarlijkse traditie hielden we ook onze CBM-familiebarbecue. We aperitiefden, tetterden, dronken, bakten, verbrandden, smikkelden, dessertten en smikkelden nog meer. Kortom: het was een barbecue zoals een barbecue hoort te zijn.

Begin juli traden we tot slot op in de Stichting Marguerite-Marie Delacroix voor de bewoners aldaar. We zongen er enkele van onze ‘schlagers’ en genoten van de eerlijke en pure responsen van de bewoners.

We blikken graag al even vooruit naar koorjaar 2019-2020:

  • Op 14 augustus start naar jaarlijkse gewoonte ons koorjaar op met het opluisteren van de O.L.V-Hemelvaart-viering m.i.v. de processie door de stad Tienen.
  • Op 29 september treden we om 15u op in de Sint-Pieterskerk in Grimde op het evenement “Grimde Feest!”. Onze huisorganist Bruno Bruyninckx zal ons daar begeleiden.
  • 21 december mag u alvast aankruisen in uw agenda: dan brengen wij een kerstconcert. Meer details daarover volgen.
  • Er volgt vermoedelijk in het voorjaar nog een project rond de muziek van Paul Schollaert ter ere van diens 80ste verjaardag. Ook hierover volgen de details later nog.

Er rest ons enkel nog u een schitterende zomer te wensen, vol zon, rust, genieten en… mooie muziek!

Van harte

CBM-koor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.